EAZIE DELFT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2965 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eazie Delft. Meer weten? Ontdek meer

2 mrt 2024 om 23:21 Eten kwam precies op tijd, het was warm en de maaltijden bevatten voldoende kip/vlees tov de groenten. Ook de saus was erg lekker.
1 mrt 2024 om 15:10 Eten is opzich prima maar deze keer duurde het meer dan 1.5 uur om mijn bestelling te bezorgen (ik was minder dan 800 meter verder en het was middag!)
26 feb 2024 om 2:42 We had a great meal, one of us had a poke bowl ,and one of us had a wokmeal.
23 feb 2024 om 15:18 Zeer goed het regende pijpenstelen en de bezorger wist het eten warm en met een brede glimlach te bezorgen, chapeau!!
19 feb 2024 om 8:15 Door veel te late bezorging niet meer lekker warm. Bij een van de maaltijden erg weinig groente.
16 feb 2024 om 20:14 Heerlijk eten, nog loeiheet, dus zo uit de wok. Bezorgd op de afgesproken tijd. Wel duur, met bezorgkosten en je wil de bezorger natuurlijk ook nog een fooi geven.
13 feb 2024 om 21:32 Erg lekker, erg blij met de optie van low carb noodles
12 feb 2024 om 20:30 Heerlijk wel, bowl iets te pittig, zat te veel rode peper in.
7 feb 2024 om 19:36 Mijn vrouw had voor de eerste keer een wrap met zalm, deze vond ze heerlijk. De bowl die ik had smaakt altijd lekker.
5 feb 2024 om 20:58 Lekker eten, biefstuk alleen wat taai. Veel noodles, vergeleken de groente. Maakt het minder gezond
5 feb 2024 om 19:50 normaal is het altijd lekker. Dit keer had ik meerdere botjes in mijn kip noodles ik vond dat echt niet lekker
3 feb 2024 om 20:24 Genoten